Emblem Application

3M™ Bandă de spumă acrilică 3M™ Aplicarea emblemei

Aplicațiile pentru embleme și insigne necesită ca materialul de lipire să fie puternic, durabil și de lungă durată. Atunci când procurați materiale pentru aceste aplicații, nu căutați mai departe de banda de spumă acrilică 3M™ convertită de ADDEV Materials.

Bandă de spumă acrilică 3M™ Acrylic Foam Tape

Banda de spumă acrilică 3M™ este alcătuită dintr-un adeziv acrilic durabil cu proprietăți viscoelastice. Acest lucru oferă o bandă din spumă cu două fețe extraordinar de rezistentă care aderă la o gamă largă de substraturi, inclusiv aluminiu, oțel inoxidabil, oțel galvanizat, materiale compozite, plastic, acrilic, policarbonat, ABS, lemn vopsit sau sigilat și beton și sisteme de vopsire pentru automobile.

Banda de spumă acrilică 3M™ Acrylic Foam este o metodă de lipire permanentă rapidă și ușor de utilizat, care oferă rezistență ridicată și durabilitate pe termen lung. Acest material poate înlocui dispozitivele de fixare mecanice sau adezivii lichizi. 

Capabilă să reziste în medii diferite, banda de spumă acrilică 3M™ creează o etanșare permanentă împotriva umezelii, apei și a altor elemente. 

Banda de spumă acrilică 3M™ poate fi transformată în forme personalizabile pentru a se potrivi cu designul unei embleme sau insigne pentru aplicația dumneavoastră auto.

Aplicație pentru emblemă/badge

Cele mai multe embleme și insigne care sunt aplicate pe exteriorul unui vehicul sunt realizate din plastic placat. Aceste embleme trebuie apoi lipite pe un metal vopsit, pe plastic sau pe aluminiu. După asamblare, această aderență între două materiale diferite trebuie să mențină o legătură puternică pe toată durata de viață a vehiculului. Având în vedere schimbările drastice de temperatură și condițiile variate, produsul utilizat pentru lipire trebuie să fie capabil să reziste la aceste medii.

Banda de spumă acrilică 3M™ a fost supusă unor teste extinse pentru toate sistemele de vopsire/straturi transparente OEM pentru a obține cea mai bună rezistență de lipire. 

Transformarea benzii de spumă acrilică 3M™ Acrylic Foam Tape

ADDEV Materials transformă banda de spumă acrilică 3M™ în forme unice pentru a simplifica procesul de aplicare a emblemei. Aceste forme se obțin prin decupare cu matriță, tăiere cu laser sau o combinație a celor două. Reprezentanții noștri de vânzări colaborează îndeaproape cu fiecare client pentru a evalua procesele de aplicare și asamblare în vederea optimizării aplicării materialului. 

Procesul de conversie a benzii de spumă acrilică prin decupare permite o potrivire exactă și o integrare perfectă a emblemei sau insignei dvs. Ca o valoare adăugată, ADDEV Materials proiectează ambalajul benzii dvs. personalizate de spumă acrilică pentru a facilita asamblarea.

Unitatea noastră din Pittsburgh, certificată IATF, este extrem de bine informată în ceea ce privește aplicațiile emblemei și furnizează deja OEM și Tier 1. 

O nevoie specifică?

Echipele noastre vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil