3M™Dual Lock™, Velcro™ és 3M™Scotchmate™ tépőzárak
levehető rögzítő rendszerek

Home " Hírek " POP displayek - 3M™Dual Lock™, Velcro™ és 3M™Scotchmate™ eltávolítható rögzítő rendszerek

A POP-felhasználóknak, különösen a rendezvényiparban, néha olyan szerelési megoldásokra van szükségük, amelyek eltávolíthatóak, diszkrétek és tartósak. A 3M™Scotchmate™ és a 3M™Dual Lock™ kampós-horogos rögzítő rendszerek ideálisan megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Mi az a mechanikus hurkapánt?

A textiliparban régóta alkalmazott, a Velcro™ márka által népszerűsített rögzítési rendszer két felület mechanikus összekapcsolásával működik.

Horgos rögzítés: 3M™ Scotchmate™

3M Scotchmate

A tépőzáras rögzítési rendszer két szövetcsíkból, általában 100% nejlonból áll, amelyek egy egyszerű kattintással összeakadnak.

 • A "horog" csíkot apró, merev horgok borítják.
 • A "szövet" sáv vékony és rugalmas hurkokból áll.

Használat: rugalmas, viszonylag könnyű anyagok összekötésére. Korlátozott élettartam (teljesítményvesztés 500 használat után).

Tüskés rögzítés: 3M™Dual Lock™

Szintén a rugalmas deformáció elvén alapul ez a fejlettebb rögzítési módszer, amely nem horogból és hurokból, hanem polimer gomba alakú rudakból áll, amelyek egymásba kapcsolódnak.

Használat: ellenállóbb, mint a horog és hurok rendszer, ez a termék több ezer alkalommal össze- és szétszerelhető. Mivel csak egy részből áll, az az előnye is megvan, hogy önmagában is használható.

Különböző formájú rögzítő rendszerek

A különböző felhasználási módok kielégítése érdekében a horog- és hurokerögzítő rendszerek különböző formákban léteznek:

 • Szalagok gumiragasztó masszával - ideiglenes belső használatra
 • Szalagok akril ragasztómasszával - kültéri használatra
 • Ragasztóanyag nélküli szalagok - varráshoz
 • Viszkoelasztikus habbal - a rezgések elnyelésére
 • Áttetsző vagy átlátszatlan
 • Nagy teljesítményű termékek az ipar számára

Milyen alkalmazások vannak a POP kijelzőkben a levehető rögzítő rendszerek számára?

Események

Definíció szerint a rendezvényipar olyan ágazat, ahol a lebontás a kulcsszó, mivel minden egyes kereskedelmi kiállítás, szimuláció vagy szimuláció korlátozott időtartamú.

Ezenkívül a standokat és más POP-kijelzőket többször, különböző kiállításokon vagy vásárokon kívánják használni, és a telepítésük időigényes, különösen, ha a rögzítési módszereket rosszul választják meg.

A hagyományos mechanikus kötőelemek nem alkalmasak ezekre az alkalmazásokra a következők miatt:

 • A tűzés, szögelés vagy szegecselés nem eltávolítható megoldás.
 • A csavarozás időigényes - nem esztétikus/rongálja a tartószerkezeteket.

A 3M™Scotchmate™ vagy a 3M™Dual Lock™ rögzítő rendszerek ideális megoldást jelentenek ezekre az ideiglenes alkalmazásokra:

 • Padlóburkolatok rögzítése, szilárdan és láthatatlanul
 • Képernyők és kijelzőpanelek rögzítése
 • Szövet, vászon vagy poszterek felakasztása a falakra
 • Műanyag vagy karton displayek összeszerelése
Táblák felszerelése

Akár beltéren, akár kültéren, a kiskereskedőknek néha feliratokat vagy reklámtáblákat kell felszerelniük, amelyek lehetnek ideiglenesek. Ha ezeket a táblákat gyakran el kell távolítani, a kampós és hurkos rögzítők használata előnyös lehet.

Példák:

 • Beltéri feliratozás egészségügyi intézkedésekhez: 3M™Scotchmate™ gumiragasztóval  
 • Nagyméretű kirakati reklámtáblák: 3M™Dual Lock™ akril ragasztóval

Ha nem rögzítik a padlóhoz vagy a pulthoz, a POP-kijelzők hajlamosak elmozdulni. Azok a kiskereskedők, akik rendszeresen el akarják távolítani ezeket az elemeket, a rendszeresen cserélendő kétoldalas ragasztó helyett 3M™Scotchmate™ típusú ragasztókat használhatnak.

Ha a termékeket gyakran kezelik az ügyfelek, az olyan ragasztók használata, mint a 3M™Dual Lock™, biztonságos ideiglenes rögzítést biztosít. Tipikus példa erre a mobiltelefon-utánzat POP-kijelzőkhöz való rögzítése.

Az ügyfelek által kezelt termékek biztosítása

Ha a termékeket gyakran kezelik az ügyfelek, az olyan ragasztók használata, mint a 3M™Dual Lock™, biztonságos ideiglenes rögzítést biztosít. Tipikus példa erre a mobiltelefon-utánzat POP-kijelzőkhöz való rögzítése.

Megoldásokat keres a POP összeszereléshez? Tudassa velünk, hogy mire van szüksége, vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Konkrét igény?

Csapataink a lehető leghamarabb válaszolnak Önnek