Polifilm & ADDEV Materials

Innovatie is de kern van ons bedrijf. Het is op deze basis dat we een solide partnerschap met Polifilm hebben opgebouwd om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

Polifilm logo
Een solide partnerschap

Polifilm & ADDEV Materials

Polifilm en ADDEV Materials zijn al vele jaren partners in de ontwikkeling van folieoplossingen voor de industriële markt.

Polifilm's expertise in beschermende folies gecombineerd met onze speciale converting capaciteiten voor technische folies stellen ons in staat oplossingen te bieden die perfect voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Polifilm ondersteunt onze ontwikkelingen in veel industriële sectoren.

Polifilm

Polifilm is gespecialiseerd in de productie van : 

  • Antivirale films
  • Oplossingen voor persoonlijke beschermfolie
  • Technische films
  • Rekfolie
  • Oplossingen voor de auto-industrie
Focus op

Biobased beschermfolies

Omdat de bezorgdheid over het milieu blijft toenemen, heeft Polifilm een innovatieve en duurzame beschermfolie op plantaardige basis ontwikkeld om tegemoet te komen aan de uitdagingen van zijn klanten en tegelijkertijd meer verantwoordelijkheid te nemen.

Deze PE-folies zijn gemaakt van 85% polyethyleen van biologische oorsprong. Dit groene PE kan worden verkregen uit hernieuwbare bronnen zoals maïs of suikerriet. Deze biologische grondstoffen hebben tijdens hun groei al kooldioxide uit de lucht geabsorbeerd (een ton groen PE absorbeert drie ton CO2).