Akril habszalag embléma alkalmazása

3M™ akril habszalag embléma alkalmazása

Az emblémák és jelvények alkalmazásához a ragasztóanyagnak erősnek, tartósnak és tartósnak kell lennie. Ha ilyen alkalmazásokhoz szükséges anyagot keres, ne keressen tovább, mint az ADDEV Materials által átalakított 3M™ akrilhabszalagot.

3M™ akril habszalag

A 3M™ akrilhabszalag tartós akrilragasztóból áll, amely viszkoelasztikus tulajdonságokkal rendelkezik. Ez egy rendkívül erős kétoldalas habszalagot biztosít, amely az aljzatok széles skálájához tapad, beleértve az alumíniumot, rozsdamentes acélt, horganyzott acélt, kompozitokat, műanyagokat, akrilt, polikarbonátot, ABS-t, festett vagy zárt fát és betont, valamint autóipari festékrendszereket.

A 3M™ akrilhabszalag gyors és könnyen használható tartós ragasztási módszer, amely nagy szilárdságot és hosszú távú tartósságot biztosít. Ez az anyag helyettesítheti a mechanikus rögzítőket vagy a folyékony ragasztókat. 

A 3M™ akrilhabszalag képes ellenállni a különböző környezeteknek, és tartós tömítést hoz létre a nedvességgel, vízzel és egyéb elemekkel szemben. 

A 3M™ akrilhabszalag testreszabható formájúvá alakítható, hogy illeszkedjen az autóipari alkalmazások emblémájának vagy jelvényének kialakításához.

Embléma/jelvény alkalmazása

A legtöbb embléma és jelvény, amelyet a jármű külsejére helyeznek, bevonatos műanyagból készül. Ezeket az emblémákat ezután festett fémre, műanyagra vagy alumíniumra kell ragasztani. Az összeszerelés után ennek a két különböző anyag közötti ragasztásnak a jármű élettartama alatt erős kötést kell fenntartania. A hőmérséklet drasztikus változása és a változó körülmények miatt a ragasztáshoz használt terméknek ellen kell állnia ezeknek a környezeteknek.

A 3M™ akrilhabszalag minden OEM festékrendszerhez/tiszta bevonathoz kiterjedt tesztelésen ment keresztül a végső ragasztási szilárdság érdekében. 

3M™ akrilhabszalag átalakítása

Az ADDEV Materials a 3M™ akrilhabszalagot egyedi formákká alakítja át, hogy egyszerűsítse az embléma felhelyezési folyamatát. Ezek a formák stancolással, lézervágással vagy a kettő kombinációjával érhetők el. Értékesítési képviselőink minden ügyféllel szorosan együttműködve értékelik az alkalmazási és összeszerelési folyamatokat az anyagfelvitel optimalizálása érdekében. 

Az akrilhabszalag átalakításának folyamata stancolással lehetővé teszi az embléma vagy jelvény pontos illeszkedését és zökkenőmentes integrálását. Hozzáadott értékként az ADDEV Materials megtervezi az Ön egyedi akrilhabszalagjának csomagolását a könnyű összeszerelhetőség érdekében.

IATF tanúsítvánnyal rendelkező pittsburghi üzemünk rendkívül jól ismeri az emblémaalkalmazásokat, és már szállít OEM-eket és Tier 1-es gyártókat. 

Kapcsolatfelvétel

Küldje el akrilhabszalag iránti kérelmét a következő címre:

Pat Wright: p.wright@addevmaterials.com


Vagy küldje el az alábbi űrlapot: