Acryl Schuimband Embleem Toepassing

3M™ Acryl Foam Tape Embleem Toepassing

Voor emblemen en badges moet het materiaal sterk, duurzaam en blijvend zijn. Als je materiaal zoekt voor deze toepassingen, zoek dan niet verder dan 3M™ Acrylic Foam Tape omgezet door ADDEV Materials.

3M™ Acryl Foam Tape

3M™ Acrylic Foam Tape bestaat uit een duurzame acrylaatlijm met visco-elastische eigenschappen. Dit zorgt voor een buitengewoon sterke dubbelzijdige foam tape die hecht op een breed scala aan ondergronden, waaronder aluminium, roestvrij staal, gegalvaniseerd staal, composieten, kunststoffen, acryl, polycarbonaat, ABS, geverfd of verzegeld hout en beton en autolaksystemen.

3M™ Acryl Foam tape is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode die een hoge sterkte en duurzaamheid op lange termijn biedt. Dit materiaal kan mechanische bevestigingen of vloeibare lijmen vervangen. 

3M™ Acryl Foam Tape is bestand tegen verschillende omgevingen en zorgt voor een permanente afdichting tegen vocht, water en andere elementen. 

3M™ Acryl Foam Tape kan worden omgezet in aanpasbare vormen die passen bij het ontwerp van een embleem of badge voor uw autotoepassing.

Aanvraag embleem/badge

De meeste emblemen en badges die op het exterieur van een voertuig worden aangebracht, zijn gemaakt van geplateerd plastic. Deze emblemen moeten dan worden verlijmd op een gelakt metaal, kunststof of aluminium. Na de montage moet deze hechting tussen twee ongelijke materialen een sterke band behouden voor de levensduur van het voertuig. Gezien de drastische veranderingen in temperatuur en wisselende omstandigheden, moet het product dat wordt gebruikt om te lijmen bestand zijn tegen deze omgevingen.

3M™ Acryl Foam Tape is uitgebreid getest voor alle OEM verfsystemen/blankelakken voor de ultieme hechtsterkte. 

3M™ Acryl Foam Tape converteren

ADDEV Materials zet 3M™ Acryl Foam Tape om in unieke vormen om het aanbrengen van emblemen te vereenvoudigen. Deze vormen worden verkregen door stansen, lasersnijden of een combinatie van beide. Onze verkoopvertegenwoordigers werken nauw samen met elke klant om de toepassings- en assemblageprocessen te evalueren om de materiaaltoepassing te optimaliseren. 

Het proces van het omzetten van Acryl Foam Tape door middel van stansen zorgt voor een exacte match en naadloze integratie van uw embleem of badge. Als toegevoegde waarde, ADDEV Materials ontwerpt de verpakking van uw aangepaste Acryl Foam Tape voor het gemak van montage.

Onze IATF-gecertificeerde vestiging in Pittsburgh heeft veel kennis over embleemtoepassingen en levert al aan OEM's en Tier 1's. 

Neem contact met ons op

Stuur uw Acryl Foam Tape aanvraag naar:

Pat Wright: p.wright@addevmaterials.com


Of stuur onderstaand formulier in: