Ce facem noi

Combinăm expertiza noastră în domeniul materialelor avansate (benzi, filme, adezivi și produse chimice) cu capacitățile noastre de conversie pentru a îmbunătăți performanța industrială și lanțul de aprovizionare al clienților noștri.

În calitate de partener preferat al producătorilor de talie mondială, ne bazăm pe cunoștințele noastre de piață pentru a concepe soluții personalizate, cu valoare adăugată, pentru provocările tehnice ale clienților noștri.

Expertiză în transformare și servicii

Oferim o gamă largă de materiale rigide, flexibile și lichide de pe piață, pe care le putem transforma și ambala în funcție de nevoile clienților noștri.

Datorită centrelor noastre de excelență în domeniul transformării și serviciilor cu valoare adăugată, oferim clienților noștri soluții personalizate pentru cele mai specifice aplicații.

Gama noastră extinsă de utilaje ne permite să modelăm și să ambalăm toate tipurile de piese în funcție de orice specificație.

Excelență în co-dezvoltare și inovare

Departamentul nostru dedicat inovării vă stă la dispoziție pentru a vă sprijini și co-dezvolta proiectele, întotdeauna cu scopul de a transforma provocările industriale în soluții durabile.

Experții noștri tehnici vă vor consilia în fiecare etapă a proiectului dumneavoastră, de la ideare și studii de fezabilitate, până la fazele de testare și prototipare și la etapele de industrializare.

dezvoltarea inovării

O prezență globală

Cu 20 de locații în întreaga lume, în principal în Europa și America de Nord, ADDEV Materials are o prezență internațională, asigurând performanță și servicii locale pentru clienții noștri. Centrele noastre industriale de excelență vă asigură că veți găsi produsul potrivit, procesul potrivit și ambalajul potrivit oriunde v-ați afla.

Hartă lume ADDEV locație