Chemours™ & ADDEV Materials

Üzletünk középpontjában az innováció áll. Ezen az alapon erős partnerséget építettünk ki a Chemours™ vállalattal, hogy megfelelhessünk ügyfeleink igényeinek.

Chemours logó
Hosszú távú partnerség

Chemours™ & ADDEV Materials

A Chemours™ és az ADDEV Materials hosszú távú partnerségüknek köszönhetően célzott megoldásokat kínál számos ipari alkalmazáshoz, mint például elektromos szigetelés, hőkezelés, felületvédelem... 

Feldolgozási képességeinket a Chemours™ termékeivel és márkáival kombináljuk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű minőséget és szolgáltatást nyújthassuk.

Chemours™

A Chemours Company globális vegyipari vállalat, amely piacvezető pozíciókkal rendelkezik a titántechnológiák, a termikus és speciális megoldások, a nagy teljesítményű anyagok és a vegyi megoldások területén.

Széles termékválasztékuk és világhírű márkáik lehetővé teszik számukra, hogy az ipari piacok széles körének igényeit kielégítsék, beleértve az autóipart, az energiaipart, a fogyasztói elektronikát, az építészeti bevonatokat és az orvostudományt.

Fókuszban

Teflon™ és Tefzel™

A Teflon™ és Tefzel™ fóliák fluoropolimer fóliák.

A Teflon™ fóliák lehetnek PFA vagy FEP, a Tefzel™ fóliák pedig EFTE (politetrafluoretilén) fóliák.

Ezek a fóliák egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, például nagyfokú kémiai kompatibilitással, kivételes tapadásmentességgel és fizikai tulajdonságokkal, valamint a környezeti hatásokkal (időjárás, UV-átvitel) szembeni nagyfokú ellenálló képességgel, így az igények és alkalmazások széles körének megfelelnek:

  • Kompozit alkatrészek kivonása a formából
  • Korróziógátló bevonatok
  • Kábelszigetelés
  • Átlátszó üvegezés fotovoltaikus cellákkal
  • Anti-graffiti bevonatok
Teflon logó