Chemours™ și ADDEV Materials

Inovarea se află în centrul activității noastre. Pe această bază, am construit un parteneriat puternic cu Chemours™ pentru a răspunde cerințelor clienților noștri.

Logo Chemours
Un parteneriat de lungă durată

Chemours™ și ADDEV Materials

Chemours™ & ADDEV Materials oferă soluții dedicate, datorită parteneriatului lor de lungă durată, pentru numeroase aplicații industriale, cum ar fi izolarea electrică, managementul termic, protecția suprafețelor... 

Combinăm capacitățile noastre de procesare cu produsele și mărcile Chemours™ pentru a le oferi clienților noștri cel mai înalt nivel de calitate și servicii.

Chemours™

The Chemours Company este o companie chimică globală cu poziții de lider de piață în domeniul tehnologiilor de titan, al soluțiilor termice și de specialitate, al materialelor de înaltă performanță și al soluțiilor chimice.

Gama lor largă de produse și mărcile de renume mondial le permit să satisfacă nevoile unei game largi de piețe industriale, printre care se numără cea auto, energetică, electronică de consum, acoperiri arhitecturale și medicale.

Concentrați-vă pe

Teflon™ și Tefzel™

Peliculele Teflon™ și Tefzel™ sunt pelicule de fluoropolimer.

Peliculele Teflon™ pot fi PFA sau FEP, iar cele Tefzel™ sunt pelicule EFTE (politetrafluoroetilenă).

Aceste folii au proprietăți unice, cum ar fi o compatibilitate chimică ridicată, proprietăți antiaderente și fizice excepționale și o rezistență ridicată la stresul de mediu (intemperii, transmisie UV), ceea ce le permite să răspundă unei game largi de nevoi și aplicații:

  • Decaparea pieselor compozite
  • Acoperiri anti-coroziune
  • Izolația cablului
  • Geamuri transparente cu celule fotovoltaice
  • Acoperiri antigraffiti
Logo-ul Teflon