Chemours™ & ADDEV Materials

Innovatie is de kern van ons bedrijf. Het is op deze basis dat we een sterk partnerschap hebben opgebouwd met Chemours™ om te voldoen aan de eisen van onze klanten.

Chemours-logo
Een langdurig partnerschap

Chemours™ & ADDEV Materials

Chemours™ & ADDEV Materials bieden, dankzij hun jarenlange samenwerking, specifieke oplossingen voor tal van industriële toepassingen zoals elektrische isolatie, thermisch beheer, oppervlaktebescherming... 

We combineren onze verwerkingscapaciteiten met producten en merken van Chemours™ om onze klanten het hoogste niveau van kwaliteit en service te bieden.

Chemours™

Chemours Company is een wereldwijd chemisch bedrijf met marktleidende posities in titaniumtechnologieën, thermische en speciale oplossingen, hoogwaardige materialen en chemische oplossingen.

Hun brede productassortiment en wereldberoemde merken stellen hen in staat om te voldoen aan de behoeften van een groot aantal industriële markten, waaronder de auto-industrie, energie, consumentenelektronica, architecturale coatings en de medische sector.

Focus op

Teflon™ & Tefzel™

Teflon™- en Tefzel™-folies zijn fluorpolymeerfilms.

Teflon™ films kunnen PFA of FEP zijn en Tefzel™ films zijn EFTE (polytetrafluorethyleen) films.

Deze folies hebben unieke eigenschappen, zoals een hoge chemische compatibiliteit, uitzonderlijke antikleef en fysische eigenschappen en een hoge weerstand tegen omgevingsbelasting (verwering, UV-transmissie), waardoor ze kunnen voldoen aan een breed scala van behoeften en toepassingen:

  • Ontvormen van composietonderdelen
  • Anti-corrosielagen
  • Kabelisolatie
  • Transparante beglazing met fotovoltaïsche cellen
  • Anti-graffiti coatings
Teflon logo