Alumínium fólia szalagok

Home " Hírek " HVAC alumínium fólia szalagok

Sokoldalúságának köszönhetően az alumíniumfóliaszalagok sokféleképpen alkalmazhatók. Széles körben használják mindenféle iparágban, a feldolgozóipartól az építőiparig. Még a repülőgépiparban is helyet kapott.

Az alumíniumfóliás szalagok számos iparágban számos előnnyel járnak:

  • Nagyszerű tömítőanyag az alacsony nedvességgőz-átbocsátási arány miatt.
  • Az akril ragasztó az alumínium hátlappal kombinálva ideális beltéri és kültéri alkalmazáshoz.
  • Kiváló hő- és fényvisszaverő képesség, védi a hőérzékeny alkatrészeket.
  • Ellenáll a lángnak, a nedvességnek, az UV sugárzásnak és a vegyi anyagoknak a hosszú távú tartósság érdekében.

Csomagolás

Az alumíniumfóliaszalagot először az első világháború alatt használták csomagolásra. Mivel a szalag képes volt megvédeni a tartalmat a nedvességtől és a hőtől, ezért a hosszú távú csomagolásoknál ez volt a legkedveltebb szalag. Ma is előszeretettel használják a csomagok rögzítésére.

Elektromos

Mivel az alumíniumfóliaszalag polimerrel bevont, gyakran használják elektromos kábelek bevonására. Nagyszerű megoldás bármilyen hőmérséklet-érzékeny elektromos anyaghoz, és lángálló biztonságot nyújt.

Építés

Az építőiparban az alumíniumfóliaszalagokat általában más anyagok rögzítésére és védelmére használják. Ragadhat üvegszálas és ásványi hőszigetelésű faanyagszigetelésre, valamint tető és ereszcsatorna javítására is használható. 

HVAC

Az alumíniumfóliaszalag 1945 körül kezdett kereskedelmi forgalomba kerülni. Azóta a HVAC-iparban általánosan használják. Ezeket a szalagokat gyakran használják a csővezetékek tömítésére, mivel könnyen alkalmazkodik a szabálytalan felületekhez.

3M alumínium fóliaszalag 34383

Az egyik általunk leginkább ajánlott alumíniumfóliás szalag az ilyen alkalmazásokhoz a 3M 34383. Ez a szalag agresszív akril ragasztóval rendelkezik, amely jó teljesítményt nyújt széles hőmérséklettartományban. Számos felületre tapad, és hosszú élettartam mellett láng-, nedvesség-, UV- és vegyszerállósággal is rendelkezik. Könnyen szakítható kézzel, ami könnyű alkalmazhatóságot biztosít. Ez a szalag az ipari iparban számos alkalmazásban felhasználható.

3m-aluminum-foil-tape-34383

Hozzáadott érték

Az ADDEV Materials bármilyen tekercshosszúságban vagy szélességben képes biztosítani Önnek a 3M 34383-as anyagot, amely a legjobban megfelel az Ön alkalmazási igényeinek. Megbeszélhetjük egyedi alkalmazási igényeit is, és személyre szabott megoldást kínálunk az Ön kihívására. Legyen szó alumíniumfóliaszalagról vagy más szalaganyagról, az ADDEV Materials támogatást tud nyújtani az Ön alkalmazásához megfelelő anyag meghatározásában.

Konkrét igény?

Csapataink a lehető leghamarabb válaszolnak Önnek