Benzile din folie de aluminiu

Acasă " Știri " HVAC Benzile din folie de aluminiu

Datorită versatilității sale, există o gamă largă de aplicații pentru care pot fi utilizate benzile din folie de aluminiu. Aceasta este utilizată pe scară largă în toate tipurile de industrii, de la producție la construcții. Și-a făcut loc chiar și în industria aerospațială.

Benzile din folie de aluminiu oferă multiple beneficii pentru o serie de industrii:

  • Un etanșant excelent datorită ratei scăzute de transmitere a vaporilor de umiditate
  • Adezivul acrilic, în combinație cu suportul din aluminiu, face ca banda să fie ideală pentru aplicații în interior și exterior.
  • Reflexie excelentă atât a căldurii, cât și a luminii, protejând componentele sensibile la căldură
  • Rezistent la flacără, umiditate, UV și substanțe chimice pentru durabilitate pe termen lung

Ambalare

Banda din folie de aluminiu a fost folosită pentru prima dată pentru ambalaje în timpul primului război mondial. Datorită capacității benzii de a proteja conținutul de umiditate și căldură, aceasta a fost banda preferată pentru ambalarea articolelor pe distanțe lungi. Este folosită și astăzi ca alegere preferată pentru securizarea ambalajelor.

Electricitate

Deoarece banda de folie de aluminiu este acoperită cu polimeri, este adesea utilizată pentru acoperirea cablurilor electrice. Este o soluție excelentă pentru orice material electric sensibil la temperatură și oferă o securitate rezistentă la flacără.

Construcții

Benzile din folie de aluminiu din industria construcțiilor sunt utilizate în mod obișnuit pentru fixarea și protejarea altor materiale. Poate adera la izolația termică din fibră de sticlă și lemn mineral și poate fi utilizată pentru repararea acoperișurilor și a jgheaburilor. 

HVAC

Banda din folie de aluminiu a început să fie disponibilă pentru uz comercial în jurul anului 1945. De atunci, a fost folosită în mod obișnuit în industria HVAC. Aceste benzi sunt utilizate frecvent pentru a etanșa conductele, deoarece se adaptează cu ușurință la suprafețele neregulate.

3M Bandă de folie de aluminiu 34383

Una dintre cele mai recomandate benzi din folie de aluminiu pentru aceste aplicații este 3M 34383. Această bandă are un adeziv acrilic agresiv care oferă performanțe bune într-o gamă largă de temperaturi. Aderă la multe suprafețe și prezintă rezistență la flacără, umiditate, UV și substanțe chimice, însoțită de o durabilitate de lungă durată. Poate fi ruptă cu ușurință cu mâna, oferind o aplicare ușoară. Această bandă poate fi utilizată pentru o multitudine de aplicații în cadrul industriei industriale.

3m-aluminum-foil-tape-34383

Valoare adăugată

ADDEV Materials este capabil să vă furnizeze 3M 34383 în orice lungime sau lățime de rolă care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră de aplicare. De asemenea, putem discuta despre nevoile dvs. unice de aplicare și vă putem oferi o soluție adaptată la provocarea dvs. Fie că este vorba de o bandă din folie de aluminiu sau de un alt material de bandă, ADDEV Materials vă poate oferi sprijin în determinarea materialului potrivit pentru aplicația dumneavoastră.

O nevoie specifică?

Echipele noastre vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil