Milyen vágási eljárásokat kínál az ADDEV Materials a szigetelő és műszaki fóliákhoz?

Home " Hírek " Milyen vágási eljárásokat kínál az ADDEV Materials a szigetelő és műszaki fóliákhoz?

A gyártó telephelyét elhagyva az elektromos szigetelők tekercsekben vagy táblákban kaphatók. Az ADDEV Materials szakértelmét ügyfelei szolgálatába állítja, és javaslatot tesz ezen szigetelők funkcionalizálására és vágására, hogy megfeleljen a legigényesebb ügyfelek előírásainak.

Speciális igényekhez igazodó elektromos szigetelésvágási eljárások

Az elektromos szigetelők átalakításának technikái a kiindulási anyagoktól és a vevői előírásoktól is függnek. Az ADDEV Materials így háromféle egyedi vágást, valamint masszív alkatrészek megmunkálását kínálja.

1. Tekercsvágás

A tekercsvágás a filmek esetében tekercs formájában tárolva . Az igényektől függően többféle módszer áll rendelkezésre.

tekercses hasítás
 • A vágás a már felcsévélt tekercsek vágására szolgál;
hasítás és visszatekercselés
 • A hasítás a nagy tekercsek kisebb tekercsekre vágásából áll; lehetővé teszi, hogy egy tekercset különböző szélességű és hosszúságú tekercsekre osszanak;
orsózás
 • A filmtekercselés több kilométeres tekercsek készítésére szolgál, nagy mennyiségek esetén;

Az ADDEV Materials hasítógépekkel is rendelkezik a tekercsek letekeréséhez és visszatekeréséhez folyamatos vágások végrehajtása közben;

2. Formátum vágás

Formátum a vágás minden rugalmas termékre vonatkozik . Ez a termékek A3, A4 vagy bármilyen más, az ügyfélre jellemző formátumban történő vágásából áll.

fólia

3. Darabokra vágás

A darabokra vágás a vastag anyagokra vonatkozik (a vastagságot meg kell adni). Négyféle eljárás lehetséges a nagy pontosságú ágazatok, például az elektronika, az orvostudomány vagy a repüléstechnika számára történő darabokra vágáshoz. Az ADDEV Materials képes gyártani:

 • rotációs stancolás fóliára, ragasztóra vagy papírra,
 • lézervágások,
 • digitális vágás kis szériákhoz
 • valamint a közép- és nagyszériás stancolás.
szigetelődarabok

4. Megmunkálás

A hagyományos megmunkálás (fűrészelés, marás, esztergálás) vagy a numerikus vezérlés lehetővé teszi összetett, masszív alkatrészek gyártását csökkentett tűrésekkel, szerszámköltségek nélkül.

Az ADDEV Materials minden méretű alkatrész megmunkálására alkalmas gépekkel rendelkezik, hogy megfeleljen a kis- és középszériák igényeinek. Az ADDEV Materials a következő anyagok megmunkálására képes:

 • Hőre keményedő (poliészter vagy epoxi üvegszőnyeg, epoxi vagy szilikon üvegszövet, csillám stb.),
 • Hőre lágyuló műanyagok (POM, PMMA, HDPE, PA 6.6 ...)
 • polikarbonát
 • Elektromos szigetelők,
 • Hőszigetelés
 • ...
Marás

Mi az ADDEV Materials szakértelme az elektromos szigetelés terén?

Az elektromos szigetelés terén az ADDEV Materials kiemelkedik a következőkkel:

 • Több mint 50 éves tapasztalat a az elektromos szigetelők területe ;
 • A szigetelőanyagok nagyfokú ismerete;
 • Fejlődési és alkalmazkodási képesség. Az ADDEV Materials eredetileg anyagforgalmazó volt, de mára a következőkké vált nagy teljesítményű anyagok feldolgozója .
 • Az ADDEV Materials három termék - folyamat - szolgáltatás (PPS) divízióval működik, és stratégiai piacain az értéklánc kulcsszereplője;
 • Speciális eljárások kifejlesztése a stratégiai piacok, például a repülés, az autóipar, az energiaipar vagy a vasút igényeinek kielégítésére.

2 példa az ADDEV Materials személyre szabott ügyfélszolgálatára

Példa 1- Laminált alkatrészek vágása terven

Egy ügyfélnek 10 szigetelésre van szüksége, amelyet táblákból vágnak ki, és egy DXF formátumú 2D tervre. Az ADDEV Materials ki tudja elégíteni ezt az igényt, mivel rendelkezik olyan digitális vágógépekkel, amelyek képesek kis szériák gyártására. Ezenkívül a prototípusok készítése , ellenőrizhető lesz, hogy az alkatrész megfelel-e a a tervezőiroda igényei és szükség esetén korrigálni, mielőtt a sorozat vagy a végleges szerszámok elindulnának.

 

Példa 2- Tekercsek vágása és ragasztása

Egy ügyfél 20 cm-es és 10 cm-es poliészter szigetelő tekercseket szeretne, amelyek ragasztóréteget tartalmaznak. Az ADDEV Materials ezért a gyártóhoz fordul, aki 1 m-es, bevonat nélküli poliészter tekercseket szállít neki. Először ezeket a nyers tekercseket ragasztják, majd kisebb tekercsekre vágják, és felhasználásra készen visszaküldik a megrendelőnek.

 

Miért jelent ez a szakértelem hozzáadott értéket az ADDEV Materials ügyfelei számára?

Az ADDEV Materials valódi hozzáadott értéket kínál ügyfeleinek. Csapatainak szakértelme így lehetővé teszi:

 • A termelékenység növelése

Az ADDEV Materials személyre szabott vagy egyedi vágási megoldásaival olyan anyagokat tud szállítani ügyfeleinek, amelyek közvetlenül felhasználhatók a gyártósorokon, ami határozott termelékenységnövekedést jelent.

 • Ügyfeleink eséseinek korlátozása

Az integrált gépparkkal az ADDEV Materials méretre vágott terméket szállít ügyfeleinek, hogy tökéletesen alkalmazkodjon a végső felhasználáshoz. Az ügyfélnek tehát nem kell hulladékot kezelnie; a termék tökéletesen illeszkedik az alkalmazáshoz.

 • Találja meg az igényeinek megfelelő formátumot

Az ADDEV Materials szerepe a következő a szigetelőfóliák átalakítása a vevők igényeihez való igazítás érdekében akár néhány alkatrészről, akár több tíz tonna anyagról van szó. Ily módon az ADDEV Materials közelebb kerül az ügyfelek igényeihez.

 • Csere a saját területükön dolgozó szakértőkkel

Az ADDEV Materials több mint 50 éve az elektromos szigetelés specialistája. Nemzetközi jelenlétének köszönhetően az ADDEV Materials így képes arra, hogy hogy minden ügyfelet eligazítson és támogasson termékének fejlesztésében.

Következtetés

Mivel az ADDEV Materials rendelkezik mind a műszaki ismeretekkel, mind az átalakításhoz szükséges eszközökkel, kiváltságos tárgyalópartner a személyre szabott és minőségi elektromos szigetelőanyagok szállítása terén.

Konkrét igény?

Csapataink a lehető leghamarabb válaszolnak Önnek