Care sunt procesele de tăiere pentru izolații și folii tehnice oferite de ADDEV Materials?

Acasă " Știri " Care sunt procesele de tăiere pentru izolații și folii tehnice oferite de ADDEV Materials?

Atunci când părăsesc sediul producătorului, izolatorii electrici sunt disponibili în role sau în plăci. ADDEV Materials își pune expertiza în slujba clienților săi, propunând funcționalizarea și tăierea acestor izolatori, pentru a îndeplini specificațiile celor mai exigenți clienți.

Procese de tăiere a izolației electrice care se adaptează nevoilor specifice

Tehnicile de transformare a izolatorilor electrici depind atât de materialele de plecare, cât și de specificațiile clientului. Astfel, ADDEV Materials oferă trei tipuri de tăieturi personalizate, precum și prelucrarea de piese masive.

1. Tăierea rolei

Tăierea rulourilor este pentru filme stocate sub formă de bobine . Sunt disponibile mai multe metode, în funcție de necesități.

pe role de tăiere
 • Tăierea este utilizată pentru a tăia rolele deja înfășurate;
tăiere și reînfășurare
 • Tăierea constă în tăierea rulourilor mari în rulouri mici; aceasta permite împărțirea unei bobine în rulouri de diferite lățimi și lungimi;
bobinare
 • Bobinarea filmului este utilizată pentru a crea role de câțiva kilometri, pentru volume mari;

ADDEV Materials are, de asemenea, mașini de tăiat pentru a derula și derula bobine în timp ce se efectuează tăieri continue;

2. Formatul de tăiere

Format tăierea este pentru toate produsele flexibile . Aceasta constă în tăierea produselor în formate precum A3, A4 sau orice alt format specific unui client.

tablă

3. Tăierea în bucăți

Tăierea în bucăți este dedicată materialelor groase (grosimea trebuie specificată). Patru tipuri de procese sunt posibile pentru tăierea în piese pentru sectoare de înaltă precizie, cum ar fi cel electronic, medical sau aeronautic. ADDEV Materials este capabil să producă:

 • decupaje rotative pe film, adeziv sau hârtie,
 • tăieturi cu laser,
 • digital tăiere pentru serii mici
 • precum și decuparea pentru serii medii și mari.
piese de izolație

4. Prelucrarea

Prelucrarea tradițională (tăiere, frezare, strunjire) sau prin control numeric permite producerea de piese masive complexe cu toleranțe reduse, fără costuri de scule.

ADDEV Materials dispune de utilaje adecvate pentru prelucrarea pieselor de toate dimensiunile, pentru a satisface nevoile seriilor mici și mijlocii. ADDEV Materials este capabil să prelucreze următoarele materiale:

 • Termorezistentă (mat de sticlă din poliester sau epoxidică, țesătură de sticlă epoxidică sau siliconică, Mica, etc.),
 • Materiale termoplastice (POM, PMMA, HDPE, PA 6.6 ...)
 • policarbonat
 • Izolatori electrici,
 • Izolație termică
 • ...
Frezare

Care este expertiza ADDEV Materials' în domeniul izolației electrice?

Când vine vorba de izolație electrică, ADDEV Materials se remarcă datorită:

 • Mai mult de 50 de ani de experiență în domeniul izolatorilor electrici ;
 • O mare cunoaștere a materialelor izolatoare;
 • O capacitate de a evolua și de a se adapta. Inițial distribuitor de materiale, ADDEV Materials a devenit astfel un procesator de materiale de înaltă performanță .
 • Funcționând în jurul a trei divizii de produse - procese - servicii (PPS), ADDEV Materials este un jucător cheie în lanțul valoric de pe piețele sale strategice;
 • Dezvoltarea de procese specifice pentru a răspunde nevoilor unor piețe strategice, cum ar fi cea aeronautică, auto, energetică sau feroviară.

2 exemple de asistență personalizată pentru clienți de către ADDEV Materials

Exemplu 1- Tăierea pieselor laminate pe plan

Un client are nevoie de 10 izolații tăiate din plăci și de un plan 2D în format DXF. ADDEV Materials va putea satisface această cerere, deoarece dispune de mașini de tăiat digitale care pot produce serii mici. În plus, datorită prototipare , va fi posibil să se verifice dacă piesa corespunde la nevoile biroului de proiectare și pentru a le corecta, dacă este necesar, înainte de lansarea seriei sau a sculelor finale.

 

Exemplul 2 - Tăierea și lipirea rolelor

Un client dorește role de izolație din poliester de 20 cm și 10 cm, care conțin un strat adeziv. Prin urmare, ADDEV Materials se va adresa producătorului care îi va furniza role de poliester neacoperite de 1 m. Mai întâi, aceste rulouri brute vor fi lipite, apoi vor fi tăiate în rulouri mai mici și trimise înapoi la client, gata de a fi utilizate.

 

De ce este această expertiză o valoare adăugată pentru clienții ADDEV Materials?

ADDEV Materials oferă clienților săi o valoare adăugată reală. Astfel, expertiza echipelor sale permite:

 • Pentru a câștiga în productivitate

Cu soluțiile sale de tăiere personalizate sau la comandă, ADDEV Materials este în măsură să livreze clienților săi materiale care pot fi utilizate direct pe liniile de producție, ceea ce reprezintă un câștig sigur de productivitate.

 • Pentru a limita căderile pentru clienții noștri

Cu un parc de mașini integrat, ADDEV Materials livrează clienților săi produsul tăiat pe măsură, pentru a se adapta perfect la utilizarea finală. Prin urmare, nu există deșeuri de gestionat pentru client; produsul este perfect adaptat la aplicație.

 • Găsiți un format care să se potrivească nevoilor dumneavoastră

Rolul ADDEV Materials este de a transformarea foliilor izolatoare pentru a le adapta la nevoile clienților fie că este vorba de câteva piese sau de câteva zeci de tone de material. În acest fel, ADDEV Materials se poziționează mai aproape de nevoile clienților.

 • Schimb de experiență cu experți în domeniul lor

ADDEV Materials este un specialist în izolații electrice de peste 50 de ani. Datorită prezenței sale internaționale, ADDEV Materials este astfel în măsură să pentru a ghida orice client și a-l sprijini în dezvoltarea produsului său.

Concluzie

Pentru că dispune atât de cunoștințele tehnice, cât și de mijloacele de transformare necesare, ADDEV Materials este un interlocutor privilegiat pentru furnizarea de materiale de izolație electrică de calitate și pe măsură.

O nevoie specifică?

Echipele noastre vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil